ELMASLAR

Zastupnici smo svetskog brenda Elmaslar za Srbiju. 

ELMASLAR A.S. započeo je svoj komercijalni život 2006. godine pod grupom kompanija sa profesionalcima koji imaju više od 18 godina iskustva u proizvodnji medicinskih uređaja.

Elmaslar A.S. kreće sa sloganom ‘’ ŽIVOT POČINJE ZDRAVLJEM I NASTAVLJA SE SA VOLJENIMA ’’; kombinovao je svoje pristupe ’’ vrednosti koja se daje čoveku ’’, usvojio je koncept kvaliteta i smatrao ’’ ZADOVOLJSTVO KUPCA KAO KRAJNJU MERU KVALITETA ’’.

Elmaslar A.S. obavezala se u ovom pravcu da ispuni želje i očekivanja kupaca u skladu sa konceptom ukupnog kvaliteta, sa naglaskom na čoveku, životnim i kulturnim vrednostima kako bi dobra dela ostavila sledećoj generaciji sa svojim inovativnim izgledima, visokim kvalitetom, brzom i ekonomičnom proizvodnjom.

Cilj je biti vodeća kompanija na domaćem i međunarodnom tržištu na polju proizvoda proizvedenih kontinuiranim unapređivanjem kvaliteta proizvoda prema liniji međunarodnih standarda uz učešće svih zaposlenih svesnih posla koji zahteva odgovornost i ozbiljnost objedinjavanjem njihovog tehničkog znanja i tehnologije, kako bi se ispunila očekivanja kupaca na najvišem nivou.

ELMASLAR A.S. zauzela je svoje zasluženo mesto u ovom sektoru u kratkom periodu uspostavljanjem sopstvene infrastrukture za istraživanje i razvoj, industrijski dizajn i masovnu proizvodnju, koristeći univerzitetsko-industrijsku saradnju, pravilnim identifikovanjem potreba korisnika, najboljom upotrebom najnovijih tehnologija i smanjenjem proizvodnih troškova koristeći metode masovne proizvodnje.

Naša kompanija, sa naglaskom na integrisanom konceptu kvaliteta, proizvodi koncentrator kiseonika, ultrazvučne raspršivače, kompresorske raspršivače, hirurške aspiratore za bolničku upotrebu, prenosne hirurške aspiratore, hirurške aspiratore za hitnu pomoć i uređaje za terapiju apneje u snu.

ELMASLAR A.S., Sa proizvodnom i postprodajnom infrastrukturom, nudi moderne i napredne proizvode i usluge mnogim trgovcima u Turskoj. Kao ELMASLARA.S., Nastojimo da našu zemlju na najbolji mogući način predstavljamo svojim izvozom u mnoge zemlje širom sveta.

Elmaslar zvanični web site 

ELMASLAR

ELMASLAR

Proizvodi

Pogledajte kompletnu ponudu kategorija
kao i odgovarajućih proizvoda ovog renomiranog proizvođača.

ASPIRATORI ZA HIRURGIJU

ASPIRATORI NA BATERIJE

ASPIRATORI ZA KUĆNU UPOTREBU