Tristel

Zastupnici smo svetskog brenda Tristel za Srbiju. 

Tristel je proizvođač proizvoda za kontrolu infekcije, kontrolu zagađenja i higijenu. Ima četiri osnovne aktivnosti:

  • Dezinfekcija medicinskih instrumenata pod markom ‚‘‘Tristel‘‘
  • Bolnička dezinfekcija površine pod brendom ‚‘‘Cache‘‘
  • Čista soba, farma i laboratorija pod brendom ‘’Cristel Prevencija’’
  • Infekcija u zdravstvenoj zaštiti životinja pod brendom ‘’Anistel’’

Priča o Tristelu započela je 1993. godine kada su akcionari osnivači razvili vlasničku formulaciju hlor-dioksida koja će se koristiti za dezinfekciju fleksibilnih endoskopa za zamenu glutaraldehida. Glutaraldehid se u to vreme univerzalno koristio u svim bolnicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, pa i širom sveta, za dezinfekciju medicinskih instrumenata osetljivih na toplotu. Međutim, znalo se da je toksičan.

Tokom sledeće decenije Tristel je postepeno zauzeo značajan tržišni udeo na bolničkom tržištu Ujedinjenog Kraljevstva. U junu 2005. Tristel plc je uvršten na tržište AIM-a Londonske berze.

U to vreme kompanija je razvila širu viziju upotrebe svoje hemije hlor-dioksida i pripremila svoju strategiju primene hemije na četiri vektora prenosa infekcije u bolnici: instrumente, površine, vodu i kožu.

Ključna prekretnica u razvoju grupe Tristel bilo je osnivanje njenog proizvodnog pogona u Cambridgeshireu 2007. godine.

Uspostavivši svoju sposobnost kao ISO 9001: 2015 i BS EN 13485: 2016 proizvođač dezinficijensa na visokom nivou, Tristel je 2009. godine stekao intelektualno vlasništvo i proizvodna prava za portfolio dezinficijensa koji se koriste u zdravstvenim ustanovama za  lečenje životinja širom sveta. Tristel je proizvode proizvodio do marta 2012. godine, kada je stvorio svoju marku Anistel i od tada direktno opslužuje tržište zdravstvene zaštite životinja.

Nakon početne javne ponude, Tristel je takođe započeo svoj plan da svoje proizvode plasira na prekomorska tržišta, uspostavljajući distributere širom kontinentalne Evrope, Bliskog i Dalekog istoka. Jedan od navedenih ciljeva Grupe je da bude prepoznata sila u globalnoj industriji kontrole infekcija. U potrazi za ovim ciljem, Tristel je uspostavio direktne operacije na Novom Zelandu, Australiji, Hong Kongu, Kini, Rusiji i širom Evrope.

Tristel takođe proizvodi i prodaje proizvode za kontrolu zagađenja pod markom Cristel farmaceutskoj industriji i industriji lične nege. Za ovo tržište, kompanija je osnovala čistu sobu klase 6 kako bi joj omogućila proizvodnju sterilno upakovanih proizvoda za dezinfekciju.

Uputstvo za upotebu:

TRIO WIPES 

tristel

Proizvodi

Pogledajte kompletnu ponudu kategorija
kao i odgovarajućih proizvoda ovog renomiranog proizvođača.

TRIO WIPES

SPORICIDAL WIPE

TRISTEL CHLORINE DIOXIDE