Vaga za bebe 376

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

vaga za bebe seca 376

Bežična vaga za bebe sa izuzetno velikim ležištem za vaganje.

Nemirna beba? Nije problem!

  • Mrežno sposoban sa bežičnom tehnologijom seca 360 °.
  • Podesivo prigušenje. TARE, HOLD, Auto-HOLD i BMIF za dodatnu pogodnost.
  • Izuzetno veliko i ergonomsko korito za sigurno vaganje.

Opcionalno dužinometar seca 233 proširuje vagu u mernu stanicu

Ergonomski, praktično i štedi vreme. To su ključne reči za seca 376. Njegova izuzetno veliko korito omogućava vam da izmerite dete do 20 kg. Podesiva funkcija prigušenja zajedno sa tipkom HOLD osigurava brza i tačna mjerenja. Čak i dugotrajno rukopisno snimanje je prošlost, zahvaljujući bežičnoj tehnologiji seca 360 °. Sada ako želite vaga može bežično slati rezultate na bežični štampač seca 360 ° ili na softver seca analitics 115 na vašem računaru.

103.200,00 + PDV

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 20 kg
Gradacija (g): 5 g <7,5 kg> 10 g

INEL DOO

Napajanje: baterija, adapter za napajanje
Dimenzije (Š x V x D): 620 x 190 x 358 mm
Neto težina: 3,7 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Zaštita od preopterećenja, TARE, Auto-clear, Autom. Prebacivanje opsega vaganja, BMIF, HOLD, Auto-HOLD, Automatsko isključivanje, Bežični interfejs, SEND, RESET, mogu se aktivirati zvučni signali, Damping, Auto-SEND CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.