eCG 100+

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

eCG 100+

ECG za bolnice sa LAN/Wifi konekcijom i DICOM/ HL7 modulima (opciono)

Efikasan i moćan dijagnostički elektrokardiograf sa 12 vodova, optimizuje radni tok u bolnici EKG zahvaljujući pametnom korisničkom interfejsu.

ECG 100+ može biti povezan sa najčešćim interfejsima za upravljanje podacima (XML i DICOM, opcionalno HL7) i u potpunosti se integrisati u postojeće tokove rada zdravstvenih ustanova.

Opcija tumačenja EKG-a Glasgow za odrasle i pedijatrijske pacijente.

Direktan uvoz demografskih podataka o pacijentima i izvoz EKG-a u namenske sisteme upravljanja, HIS ili PACS.

Opcionalni GDPR modul omogućava potpunu zaštitu osetljivih podataka sačuvanih na elektrokardiografu pomoću jakog modula za autentifikaciju instaliranog na uređaju.

STANDARDNI DODACI

  • Uputstvo za korišćenje
  • EKG kabel za pacijenta standard IEC, 10 vodova, 4 mm utikači
  • EKG papir sa preklopom 100 x 150 mm x 180 listova
  • ECG100 + Prekrivka za uređaj
  • Medicinsko napajanje AC / DC 10 A
  • Kabel za napajanje
  •  
Iskustvo sa proizvodima kompanije Cardioline su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.