eCG 100L

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

eCG 100L

Kompaktan, svestran, prenosiv

ECG100L je dizajniran za potpunu prenosivost i jednostavnu upotrebu, bez narušavanja priznatih Cardioline standarda kvaliteta.

Posebna pažnja posvećena je upotrebljivosti uređaja pomoću svetlog 5 inčnog kolor ekrana osetljivog na dodir, kao i namenskih tastera za brz rad.

Korisnik se vodi kroz korak po korak postupak nabavke EKG-a, od postavljanja elektroda, do provere kvaliteta, nabavke, štampanja i skladištenja.

Automatske, ručne, statističke ili ritmičke EKG-ove možete dobiti jednostavnim dodirom tastera.

Funkcija EKG ritma omogućava analizu ritma od 3 minuta EKG-a, uključujući trendiranje HR i promenljivost.EKG datoteke se mogu sačuvati na uređaju ili izvoziti, putem USB veze ili memorijske kartice na određenu aplikaciju ECG Management za računare, „ECGEasyApp“, dizajniran za jednostavno, ali potpuno rukovanje pacijentovim EKG-ima.

STANDARDNI DODACI

  • Uputstvo za korišćenje
  • EKG kabl za pacijenta IEC, 10 vodova, utikač 4 mm
  • rolna papira 100mm x 20m
  • EKG Glasgow interpretacija
  • Medicinsko napajanje AC / DC
Iskustvo sa proizvodima kompanije Cardioline su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.