eCG 100S

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

eCG 100S

Sa LAN i wifi konekciojom ( opciono)

Efikasan i moćan dijagnostički elektrokardiograf sa 12 vodova, optimizuje ECG radni tok zahvaljujući pametnom korisničkom interfejsu i povezanosti sa namenskim EKG sistemi upravljanja.

Brza akvizicija EKG-a za brz i lak rad. Vrlo tačna merenja koja prelaze najstrože standarde i međunarodne preporuke.

EKG formati: SCP, PDF.

Namjensko umrežavanje (LAN, Wi-Fi) na Cardioline ECGWebApp aplikaciju, naš ECG sistem upravljanja za uređivanje i skladištenje, u potpunosti zasnovan na Web tehnologiji.

Alternativno, za manje zahtevne primene, EKG EasyApp dizajniran je tako da omogućava lako, ali potpuno rukovanje pacijentovim EKG-ovima. Opcija tumačenja EKG-a Glasgow za odrasle i pedijatrijske pacijente

Opcionalni GDPR modul omogućava potpunu zaštitu osetljivih podataka sačuvanih na elektrokardiografu pomoću jakog modula za autentifikaciju instaliranog na uređaju.

STANDARDNI DODACI

  • Uputstvo za korišćenje EKG
  • kabel za pacijenta standard IEC, 10 vodova, 4 mm
  • EKG papir sa preklopom 100 x 150 mm x 180 listova
  • Medicinsko napajanje AC / DC 10 A
  •  
Iskustvo sa proizvodima kompanije Cardioline su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.