eCG 200+

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

eCG 200+

ECG za bolnice sa LAN/Wifi konekcijom (opciono)

Efikasan i moćan elektrokardiograf sa 12 vodova, optimizira radni tok bolnice u EKG-u zahvaljujući pametnom korisničkom interfejsu.

Brza akvizicija EKG-a za brz i lak rad. Vrlo tačna merenja koja prelaze najstrože standarde i međunarodne preporuke.

Opcionalni GDPR modul omogućava potpunu zaštitu osetljivih podataka sačuvanih na elektrokardiografu pomoću jakog modula za autentifikaciju instaliranog na uređaju.

Maksimalno umrežavanje putem LAN, Wi-Fi povezivanja i USB priključka, obezbeđujući besprekornu plug and play komunikaciju.

Direktan uvoz demografskih podataka o pacijentima i izvoz EKG-a u namenske sisteme upravljanja EKG-om, HIS-om ili PACS-om. EKG formati: SCP, PDF-GDT-XML. DICOM (interno generisani) i HL7 su opcionalni.

Mogućnost tumačenja u Glasgowu za odrasle i pedijatrijske pacijente.

STANDARDNI DODACI

  • Uputstvo za korišćenje
  • EKG kabel za pacijenta standard IEC, 10 vodova, 4 mm utikači
  • EKG papir sa preklopom 210 x 295 mm x 180 listova
  • Medicinsko napajanje AC / DC 10 A
  • Kabel za napajanje
Iskustvo sa proizvodima kompanije Cardioline su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.