eCG 200S

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

eCG 200S

Sa LAN i wifi konekciojom ( opciono)

Efikasan i moćan elektrokardiograf sa 12 vodova, optimizira radni tok bolnice EKG zahvaljujući pametnom korisničkom interfejsu i povezanosti sa namenskim sistemima za upravljanje EKG-om.

Namensko umrežavanje (LAN, Wi-Fi) na Cardioline ECGWebApp aplikaciju, naš sistem upravljanja ECG-om za uređivanje i skladištenje ECG-a, u potpunosti zasnovan na Web tehnologiji. Alternativno, za manje zahtevne primene, ECG EasyApp dizajniran je za lako, ali potpuno rukovanje pacijentovim EKG-ovima.

EKG formati: SCP, PDF.

Brza akvizicija EKG-a za brz i lak rad. Vrlo tačna merenja koja prelaze najstrože standarde i međunarodne preporuke.

Mogućnost tumačenja u Glasgow-u za odrasle i pedijatrijske pacijente.

 Opcionalni GDPR modul omogućava potpunu zaštitu osetljivih podataka sačuvanih na elektrokardiografu pomoću jakog modula za potvrdu instaliranog na uređaju.

STANDARDNI DODACI

  • Uputstvo za korišćenje
  • EKG kabl za pacijenta IEC, 10 vodova, utikač 4 mm
  • rolna papira 100mm x 20m
  • Medicinsko napajanje AC / DC
Iskustvo sa proizvodima kompanije Cardioline su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.