pari boy sX

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

pari boy sX

Kada se koristi sa PARI nebulajzerom, PARI BOY S / PARI BOY SX compresor formira  visoko efikasni aparat za tretiranje medikamentima gornjih i donjih disajnih puteva. Prikladan je za oralnu ili nazalnu inhalaciju tečnih medikamenata prepisanih ili preporučenih od strane doktora za inhalacioni tretman gornjeg ili donjeg respiratornog trekta.

PARI BOY S / PARI BOY SX kompresor može se koristiti isključivo sa PARI nebulajzerom (osim PARI LC PLUS UNIVERSAL) i odgovarajućim PARI dodacima. Korišćenje nebulajzera i dodataka od drugog proizvođača može dovesti do nekorektnog korišćenja aparata, što će dovesti do smanjenja efikasnosti inhalacije jer PARI kompresor i PARI nebulajzer su dizajnirani da se međusobno nadopunjuju.

  • Inhalacioni uređaj sa dodatnom opremom za tretman donjeg repiratornog trakta, za pacijente od 4 godine pa naviše.
  • Novi PARI LC SPRINT nebulajzer, značajno smanjuje potrebno vreme za inhalaciju.

tehničke karakteristike

INEL DOO

Ukupan izlaz (plavi/crveni nastavak): 590mg/min-plavi/ 450mg/min-crveni MMD (srednji prečnik čestica): 2,9 μm -plavi/ 2,2 μm-crveni
Procenat čestica manjih od 5 μm: 75% -plavi/ 89%- crveni
Dimenzije: 19.2cm x 14.5 cm x 15cm
Pritisak: 1,5 bara

PARI GMBH

PARI Logo 4c Ohne-cymk-600
Iskustvo sa proizvodima kompanije Pari GMBH su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.