pari compact 2

Dokazano efikasan u lečenju bolesti donjih disajnih puteva

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

pari compact 2

PARI COMPACT2 sistem za inhalaciju je isplativa alternativa iz PARI-ja koja pruža pouzdanost i PARI kvalitet po pristupačnoj ceni. Efikasnost terapije uključenog PARI LC PLUS nebulajzera sa kojim je uparen dokazana je raznim kliničkim studijama.

  • Jednostavan za upotrebu
  • Sa mekanom dečjom maskom
  • Dolazi sa PARI LC PLUS nebulajzerom

Link za klip:

https://www.youtube.com/watch?v=6YScyIhOUGU&t=2s

Tehnički podaci za kompresor:

INEL DOO

Naizmenična struja: 220 - 240 V~ / 50Hz Pritisak: 1,2 bara Težina: 1,55 kg Dimenzije kućišta (Š x V x D): 18,5 k 13 k 15 cm (Š x V xD)

PARI GMBH

PARI Logo 4c Ohne-cymk-600

Karakteristike aerosola

PARI COMPACT2 kompresor u kombinaciji sa PARI LC PLUS nebulizatorom

Brzina udisanja leka (RDDR):

103 µl/min

Ukupna izlazna brzina:

440 mg/min

MMD (srednji prečnik čestica) :

3,6 µm

Maseni procenat ispod 5 µm:

67 %

 

Merenje sa Helos SimpaTec na 23°C i 50% relativne vlažnosti. Nebulizovani medijum: 0,9% NaCl (5ml). Inspiracioni protok 20l/min.

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.