podna vaga 878

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

podna vaga 878

Mobilne ravne vage za mobilnu upotrebu sa tasterima i dvostrukim displejem

 

Seca 878 može učiniti sve što vaga u mobilnoj upotrebi treba i više. Odlikuje se malom težinom, izuzetno robusnom konstrukcijom i jednostavnim dizajnom sa dugotrajnim baterijama i preciznošću na koju ne utiče nivo vlažnosti. Kada sprovodite jedan pregled za drugim, nema potrebe da se više puta savijate, zahvaljujući dugmetu koji se može uključiti i isključiti tapkanjem na nožnom prstu. Dvostruki displej omogućava pacijentu i medicinskom osoblju da istovremeno čitaju rezultate iz dva različita izgleda. A zahvaljujući dugmetu 2 u 1, vaga može da izmeri dete koje je držalo u rukama roditelja

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 200 kg
Gradacija (g): 100 g <150 kg> 200 g

INEL DOO

Napajanje: baterija
Dimenzije (Š x V x D): 321 x 61 x 362 mm
Neto težina: 4,1 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Mobilno merenje i vaganje, funkcija majke / deteta, HOLD, automatsko isključivanje CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.