podna vaga 899

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

podna vaga 899

Ravne vage sa kablovskim daljinskim displejem

 

Kabel dug dva metra povezuje ekran sa bazom za vaganje. Prednost: ekran se može postaviti odvojeno od postolja i čitati sa svog položaja na zidu ili stolu. Dodatnu pogodnost pružaju mnoge dodatne funkcije vaganja: BMI za prehrambene uslove, HOLD za održavanje merenja i TARE za vaganje male dece u rukama odrasle osobe. Pogodan je za stacionarnu ili mobilnu upotrebu zahvaljujući ručki, kompaktnoj veličini, maloj težini i podlozi za izravnavanje za postavljanje na sve vrste površina.

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 200 kg
Gradacija (g): 100 g <150 kg> 200 g

INEL DOO

Napajanje: baterija, adapter za napajanje
Dimenzije (Š x V x D): 321 x 60 x 356 mm
Neto težina: 4,5 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Mobilno merenje i vaganje, TARE, HOLD, BMI, automatsko isključivanje CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.