SA02/04PB

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

SA02/04PB

Prenosni hiruški aspiratori su namenjeni za sve hiruške operacije i idealni su za korišćenje u ambulantnim kolima, hitnim službama, ordinacijama, u poliklinikama kao i kod kuće u kućnoj nezi. Lifetime SA-PB sukcionalne jedinica je specijalno namenjenja da bude korištena u ambulantnim kolima sa svojom NiMh baterijom. Specijalni konekcionalni set omogućava da se uređaj automatski puni čim se postavi na svoje ležište. Tokom procesa punjenja je takođe spreman za rad. Sa ugrađenom tehnologijom brzog punjenja, uređaj se puni za veoma kratko vreme.

specifikacija

Tip motora:  bezuljna klipna pumpa

MAX. nivo vakuma (podesiv): – 650 ± %5 mmHg

MAX. Protoka:  30 l/min ± %10

Nivo buke: ‹60 dB

TEŽINA: 4,5 kg

BATERIJA: 45 min

DIMENZIJE: 380 x 135 x 290 mm

TIP BATERIJE: NiMh

NAPON: 12 VDC

Dodaci: Sukciona boca 1L, silikonsko crevo, kateter adapter, hidrofobic filter.

Telo boce od polikarbonata, mogućnost sterilizacije na 121 C

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.