SA 03 PT

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

SA 03 PT

LIFETIME” HIRUŠKI ASPIRATOR je namenjen za upotrebu u operacionim salama tokom hiruških operacija radi uklanjanja akumulirane tečnosti iz oblasti koja se operiše, i za upotrebu u ginekologiji i dermatologiji (liposukcija). Elektronski kontrolisana pedala za stopalo, zajedno sa selekcijom različitih kapaciteta akumulacionih boca daju širak opseg radnih uslova za opreratora. PROVERITI SLIKU?

35.200,00 + PDV

specifikacija

TIP MOTORA:  BEZULJNA KLIPNA PUMPA

NAPON: 230 VAC ± %10 , 50 Hz

MAX. VAKUUM (PODESIV):  – 640 mmHg ± %10

MAX. PROTOK : 30 L/MIN

NIVO BUKE : < 50 dB

KLASIFIKACIJA ISO 10079-1Dodaci: Sukciona boca 2L, silikonsko crevo, kateter adapter, hidrofobic filter.

Telo boce od polikarbonata, mogućnost sterilizacije na 121 C

Iskustvo sa proizvodima kompanije Elmaslar su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.