stubna vaga 704

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

stubna vaga 704

Bežična vaga , stubna kapaciteta do 300 kilograma

 

Vaganje od male dece do gojaznih pacijenata – seca 704 može sve.

 

Naročito kada je u pitanju utvrđivanje BMI i visine. Tada postoje dve mogućnosti: integrišite mehaničku mernu šipku ili primite podatke bežično sa posebnog digitalnog stadio-metra. Ostale prednosti uključuju veliku nosivost do 300 kg za teške pacijente, veliku i ravnu platformu i funkcije za uštedu vremena Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD i majku / dete. Uz sve pripremljeno za budućnost i integraciju u EMR pomoću bežične mreže seca 360 °

 

Potpuno novo:

  • Sada dostupno kao seca 704 s sa integrisanim visinometrom
  • seca 704 r sa integrisanim RS232 interfejsom

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 300 kg
Gradacija (g): 50 g <150 kg> 100 g

INEL DOO

Napajanje: baterija, adapter za napajanje
Dimenzije (Š x V x D): 360 x 930 x 520 mm
Neto težina: 14,9 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

PRINT, zaštita od preopterećenja, Auto-PRINT, Držači za transport, TARE, Auto-clear, Pre-TARE, Funkcija majke / deteta, HOLD, Auto-HOLD, BMI, Automatsko isključivanje, Bežični interfejs, SEND, RESET , Mogu se aktivirati zvučni signali, prigušivanje, automatsko slanje CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.