stubna vaga 711

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

stubna vaga 711

Mehaničke stubne vage sa gredom u nivou oka

precizana, robustan i prikladana: vi i vaši pacijenti ćete imati više koristi od sece 711.

Više preciznosti sa graduiranjem od 100 g i većim kapacitetom do 220 kg. Više pogodnosti od vrlo ravne, velike platforme i snopa u visini očiju. Seca 711 je dostupan u tri verzije: kilogrami, funte i kilogrami / funte. Opcionalna je dostupan visinomer u rasponu od 60 do 200 cm za uštedu vremena na merenju i merenju u jednom koraku. Opremljen integrisanim transportnim točkićima za mobilnu upotrebu.

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 220 kg
Gradacija (g): 100 g

INEL DOO

Dimenzije (Š x V x D): 520 x 1556 x 520 mm
Neto težina: 21,7 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Nosači transporta, Zaštita transporta, Funkcija resetovanja na nulu CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.