stubna vaga 799

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

stubna vaga 799

Elektronske vage stubna sa funkcijom BMI

Svestrana, sa niskim održavanjem i neovisan o lokaciji sa ekonomičnim radom baterija – seca 799 je idealna za svakodnevnu upotrebu u bolnicama i lekarskim ordinacijama. Sa svojim transportnim točkićima, stubna vaga je takođe laka za kretanje. Seca 799 je opremljena sa nekoliko inteligentnih funkcija. Na primer, funkcija BMI omogućava pouzdanu procenu nutritivnog stanja pacijenta. Vaga za stub takođe može biti opremljena opcionim visinometrom seca 220 ili seca 224, tako da se težina i visina mogu odrediti u samo jednom koraku koji štedi vreme

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 200 kg
Gradacija (g): 100 g <150 kg> 200 g

INEL DOO

Napajanje: adapter za napajanje (opcionalno), baterija
Dimenzije (Š x V x D): 294 x 831 x 417 mm
Neto težina: 6,3 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Držači za transport, TARE, prebacivanje opsega vaganja, HOLD, BMI, automatsko isključivanje CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.