Vaga stolica 959

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

vaga stolica 959

Elektronske vage stolice Razmatranje i udobnost – ovo su posebno istaknuti aspekti ovog izuzetno stabilnog modela sa kružnim okvirom od čeličnih cevi. Udobno sedište pruža siguran položaj, odvojeno okrećući se nasloni za ruke olakšavaju premeštanje pacijenta iz kreveta na vagu stolice, a sklopivi nasloni za noge povećavaju lakoću rukovanja.

Zaključani zadnji točkovi osiguravaju bezbedno sedenje i ustajanje u svakom trenutku. Položaj velike LCD jedinice iza stolice olakšava čitanje, a mnoge funkcije (uključujući BMI) ne ostavljaju ništa za poželjeti. Ova mobilna vaga za stolice, sa adapterom za napajanje ili napajanjem iz punjive baterije, neprocenjiva je pomoć svuda: u rehabilitacionom centru, ortopedskom odeljenju, centru za dijalizu, u staračkim domovima i na pedijatriji.
Na primer, mala deca koja još uvek ne mogu da stoje mogu se udobno odmeriti dok sede. U praktičnoj torbici seca 471 pričvršćenoj na vagu nalazi se adapter za napajanje. Seca 959 je takođe dostupan sa integrisanim RS232 interfejsom.

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 300 kg
Gradacija (g): 50 g <150 kg> 100 g <250 kg> 200 g

INEL DOO

Napajanje: punjive baterije, adapter za napajanje
Dimenzije (Š x V x D): 563 x 897 x 978 mm
Neto težina: 24,5 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

PRINT, zaštita od preopterećenja, Auto-PRINT, TARE, Autom. Prebacivanje dometa vaganja, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, Automatsko isključivanje, Bežični interfejs, SEND, RESET, Damping, Auto-SEND CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.