Vaga za bebe 745

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

vaga za bebe seca 745

Mehaničke vage za bebe sa kliznim tegovima

Ovaj model kombinuje klasičan dizajn sa visokokvalitetnom preciznom mehanikom.

Određivanje tačne težine je dečija igra, zahvaljujući glatkom kretanju preciznih klizača. Nežno zakrivljeni nosač za vaganje čuva bebu u svakom koraku procesa vaganja. Funkcija resetovanja koja vraća vagu na nulu omogućava korisniku pouzdano određivanje neto težine. Pre nego što se beba izmeri, težina mekog podmetača u ležištu ili bebinoj peleni može se oduzeti od bruto težine pomoću funkcije resetovanja na nulu. Završna obrada otporna na udarce i ogrebotine olakšava negu sece 745 i doprinosi garantovanom dugom veku trajanja vage.

tehničke karakteristike

INEL DOO

Klasa odobrenja: III (3)
Nosivost: 16 kg
Gradacija (g): 10 g

INEL DOO

Mera (Š x V x D): 550 x 180 x 290 mm
Neto težina: 6,4 kg

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Funkcija resetovanja na nulu CE: CE 0109, 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.