visinometar 217

#1 distributer medicinske opreme

U potrazi ste za vrhunskom medicinskom opremom? Imate specifičan zahtev ili želite objašnjenje za određeni artikal? Ne oklevajte i kontaktirajte nas, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

visinometar 217

Stabilni stadiometar za mobilno merenje visine.

Idealna čvrstoća i stabilnost.

  • Delovi se savršeno uklapaju radi lakšeg transporta.
  • Odstojnik za dodatnu stabilnost.
  • Robusna platforma za siguran stav.
  • Adapter element seca 437 za povezivanje na ravnu vagu.

Pokretni stadiometar seca 217 može se pohvaliti neuporedivom stabilnošću, pametno dizajniranim sistemom za montažu i posebno visokokvalitetnim materijalima. Sve ovo daje stadiometru izuzetno visok stepen stabilnosti – gotovo isti kao i trajna instalacija. Pored toga, podesivi odstojnik osigurava sigurno držanje bez ikakvih okova. Pogodan za medicinsku praksu i bolnice, stadiometar je pogodan i za mobilnu upotrebu, kao što su pregledi dece u školi ili pacijenata kod kuće. Kad se rastavi, stadiometar je lak za transport.

tehničke karakteristike

INEL DOO

Opseg merenja u cm: 20 - 205 cm
Opseg merenja u inčima: 8 - 81 "
Diplomiranje [merni štap]: 1 mm / 1/8 inča

INEL DOO

Dimenzije (Š x V x D): 328 x 2145 x 574 mm, 12,9 x 84,4 x 22,6 inča
Neto težina: 3,6 kg, 7,9 lbs

FUNKCIJE I SVOJSTVA

Mobilno merenje i vaganje CE: CE 0123

Iskustvo sa proizvodima kompanije Seca su zaista nešto sjajno. Mi lekari smo definitivno upola bolji, kada imamo alat ovog kalibra. Saradnja sa kompanijom INEL DOO i njihova expertiza su nam pri kupovini i demonstraciji uređaja bili od neizrecivog značaja.
Marina Vojvodić
Lekar Specijalista

ko smo mi?

25+ godina iskustva u medicinskoj industriji

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i prodajom medicinske opreme. Postojimo od 1992. godina na ovom tržistu i uživamo izvesnu reputaciju i ugled.