Pari GMBH

Zastupnici smo svetskog brenda Pari GMBH za Srbiju. 

PARI – pouzdani brend za respiratornu terapiju više od 100 godina. Grupa PARI ima sedište u Starnbergu i ima dodatne lokacije u Veilheimu i Grafelfingu. Tu su i međunarodne filijale i svetska distributivna mreža. Otprilike 500 zaposlenih i stabilan menadžerski tim mogu se osvrnuti na istoriju kompanije koja ima više od 100 godina poslovanja. Kao proizvođač medicinskih proizvoda sa fokusom na uređaje za inhalaciju, PARI je decenijama pouzdan brend za lekare, farmaceute i pacijente.

Od malog proizvođača do kompanije sa međunarodnom reputacijom u sektoru medicinske tehnologije. PARI je osnovan u Vuppertalu 1906. godine i tokom svoje više od 100 godina istorije kompanije evoluirao je od malog proizvođača do svetski cenjenog specijaliste za respiratornu terapiju. Danas je sedište poslovne grupe PARI u Starnbergu sa dodatnim lokacijama u Veilheimu (PARItec, proizvodnja) i Grafelfingu (PARI Pharma, lekovi i tehnologija eFlow). Pored toga, postoje međunarodne podružnice i svetska distributivna mreža.

PARI je svoju reputaciju uspostavio još u prvoj polovini 20. veka nečim što je u to vreme bilo revolucionarni izum: mlaznicama, koje su omogućile raspršivanje inhalacionih rastvora u aerosol koji se može udisati. U početku su primene inhalacije bile moguće samo u klinikama i ordinacijama. Sledeći revolucionarni korak: prenosni uređaj za inhalaciju napajan električnom energijom, koji je omogućavao da se inhalaciona terapija sprovodi kod kuće. PARI nastavlja da razvija svoju tehnologiju raspršivača mlaznica, koja je i dalje savremena: za efikasnu terapiju sa još kvalitetnijim životom.

Još jedna prekretnica bio je razvoj uređaja za inhalaciju zasnovanih na tehnologiji oscilacionih membrana. Sada su uređaji bili mnogo manji i gotovo bešumni, sa bržom proizvodnjom aerosola i većim izlazima. Ovo se puno menja za pacijente: neovisno od električne mreže, oni sada mogu da udišu tiho bilo kada i bilo gde – što je prava pozitiva u pogledu kvaliteta života. Ovo pogoduje svim korisničkim grupama, od ljudi koji preventivno udišu, do pacijenata sa hroničnim respiratornim oboljenjima koji zahtevaju vrlo česte inhalacije.

Pari GMBH video materijali  

Video 1

Video 2

Pari GMBH

Proizvodi

Pogledajte kompletnu ponudu kategorija
kao i odgovarajućih proizvoda ovog renomiranog proizvođača.

INHALACIONI UREĐAJI

NEBULAJZERI